Підтримати нас

Окупаційна адміністрація Нової Каховки створила загін для боротьби з “укронацистами”

Вгору
30 січня 2024 14:41
554
Поширити:

В окупованій Новій Каховці Херсонської області окупаційна адміністрація створила відділ боротьби з “мародерами й бандерівцями”.

Про це стало відомо з окупаційного телеграм-каналу “Новокаховська правда”.

Згідно з повідомленням назва нового відділу: “Перший відділ Новокаховської міської адміністрації з боротьби з мародерами і бандерівцями”.

На його емблемі зображено пам’ятник “Легендарна тачанка” — споруджений на честь 50-річчя Жовтневої революції, присвячений боям на Каховському плацдармі у 1920 році.

Також на емблемі присутня абревіатура "СМЕРШ”, яка розшифровується як "смерть шпигунам". Співробітники "СМЕРШу" виконували каральні функції, у тому числі вони слідкували за діяльністю підрозділів ОУН та УПА.

У пості йдеться, що мета відділу “позбавити Нову Каховку від русофобів, укронацистів, ждунів, зрадників батьківщини (ред. Росії) і мародерів”.

У звіті Британської розвідки за 8 січня 2024 року йшлось, що ще наприкінці 2023 року російські політики заявили, що на окупованих територіях України РФ створила прототип контррозвідувальної організації "СМЕРШ".

За словами розвідників на початку січня 2024 року у відкритих джерелах з'явилося зображення російських агентів (військових), які носили нашивки "СМЕРШу".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів