Підтримати нас

Очевидці поділилися враженнями від побаченого на Херсонщині - не град, а "яйця"(відео)

05 липня 2017 07:52
201
Поширити:

Люди порівнюють град з перепелиними яйцями, черешнями і аличею. І місцеві, і приїжджі кажуть, що такого тут не бачили ніколи. Узбережжя Чорного моря на Херсонщині засипало льодом.

Під час липневої зими на пляжі сипався град завбільшки із перепелине яйце. Про це передає новини Ukr.Media.

Набережну Лазурного вкрило градом за лічені хвилини. Очевидці фільмували незвичну примху погоди на свої мобільні телефони.

"Десь о третій годині ранку почався грім. Був дощ. А потім о сьомій годині ранку я почула, що тарабанить щось по підвіконню. Я визирнула у вікно – ну, десь був отакий величезний град", - розповіла відпочивальниця.

Люди порівнюють град з перепелиними яйцями, черешнями і аличею. І місцеві, і приїжджі кажуть, що такого тут не бачили ніколи. Негода минулася без потерпілих. На думку очевидців, це просто пощастило, що град пішов зранку, коли більшість лише прокидалася.

Град пошкодив кілька дахів у старих дерев'яних будиночках, місцями побив городину, виноград та фруктові дерева. Дісталося і автомобілям. Володимир з Дніпропетровська каже, поїде додому на битій машині, адже накрити її просто не встиг. Тепер у нього потріскане скло і пом'яті металеві деталі там, де влучали особливо крупні шматки криги. Після негоди на узбережжі прохолодно. Однак відпочивальники кажуть, що купатися після дощу – саме задоволення, бо вода тепліша, ніж повітря.

Вже в середу, обіцяють синоптики, на Херсонщині знову буде спекотно. Тож курортники повернуться додому не лише зі світлинами унікального граду, а й з засмагою. Як уже повідомлялося, у Мережі ширять відео із курортного містечка Лазурне, яке вкрило градом все узбережжя. Відпочивальники фільмують, як пляж та набережну за лічені хвилини засипає град завбільшки з перепелине яйце. А на світлинах із Залізного порту, видно, що пляж рясно вкритий льодом, узбережжя стало просто білим. Курортники ховалися у своїх помешканнях, але залюбки знімали незвичну для літа картину.

 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів