Підтримати нас

Обстріли та розкрадання майна – поліція відкрила провадження

Vgoru
02 вересня 2022 13:49
680
Поширити:

За минулу добу українські поліціанти відкрили нові кримінальні провадження щодо злочинів військових рф проти мирних жителів на Херсонщині.

Про це повідомляють на сторінці Поліції Херсонської області у Facebook.

“російські військові обстріляли смт Архангельське, села Ольгине, Потьомкине, Добрянка та Нововознесенське. Є загиблі та поранені. Також зруйновані приватні будинки господарських споруд, деякі населені пункти залишилися без електро- та водопостачання”, – йдеться в повідомленні. 

Також, правоохоронці зафіксували факт захоплення приміщень районного управління служби з надзвичайних ситуацій в Генічеську. Наразі місцеві рятувальники не можуть надалі виконувати свої функціональні обов'язки. 

У селі Кочубеївка, за період окупації, військові рф розкрали майно навчального закладу на суму 500 тисяч гривень. А в Херсоні, по вулиці Нафтовиків, окупанти захопили територію заводу та привласнили обладнання, транспорт, виробничі запаси, інженерні та енергетичні комунікації. 

Наразі поліція збирає докази та продовжує документувати злочини російських загарбників.

Раніше повідомлялося, що за фактами воєнних злочинів поліція Херсонської області відкрила 39 кримінальних проваджень. Окупаційні війська ракетами вдарили по цивільних об’єктах Бериславського району, є важко поранені.

На території Каховського району згоріли господарчі споруди у Таврійську та приватні будинки у Дніпрянах. Через пожежу горіла територія ринку в Новій Каховці. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів