Підтримати нас

Обмежене споживання світла: чи застосовуватимуть графік вимкнень 

11 травня 2024 20:30
248
Поширити:
Електричні стовпи
Фото: Freepik

Через обстріли армією РФ по електростанціях простежується нестача електроенергії. Якщо її дефіцит збільшиться, застосовуватимуть графік погодинних вимкнень по областях.

Про це повідомив голова правління Національної енергетичної компанії "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Він зазначив, що Обленерго разом з адміністрацією в містах розподілятимуть обмеження по кожному споживачу та формуватимуть черги відключень.

“Якщо дефіцит посилиться, то графіків обмеження промисловості може не вистачити, і тоді треба буде застосовувати графіки для всіх споживачів”, – додав Кудрицький.
 Також він повідомив, що по всіх областях ситуація однакова. Окрім тих, де мережа не пропускає достатньо електроенергії – це Харків та Криворізький район.
  • Через атаку окупаційними військами на електростанції простежується нестача електроенергії. Унаслідок цього 9 травня для промислових споживачів обмежать використання світла.
  • 8 травня в 52 населених пунктах Херсонської області знеструмлено 29,3 тисячі абонентів. У 10 населених пунктах на Херсонщині за 7 травня зникло світло в 1 тисячі 656 споживачів. Внаслідок повторних російських обстрілів було знеструмлено ще 3 тисячі 558 абонентів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів