Підтримати нас

Новому очільнику Херсонщини встановили дедлайн на облаштування КПВВ на адмінмежі з Кримом

Автор статті
14 липня 2019 07:43
321
Поширити:

Облаштування контрольних пропускних пунктів в'їзду-виїзду на адміністративній межі з окупованим Кримом "Чонгар" і "Каланчак" мають завершити до 20 грудня цього року.

Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

Так, під час робочої поїздки Зеленського на Херсонщину пройшла нарада з питань реалізації проектів облаштування КПВВ "Чонгар" і КПВВ "Каланчак".

"Новий очільник області (Юрій Гусєв - ред.) зазначив, що завершення першого етапу облаштування КПВВ (створення режимних зон) планується до 15 листопада", - йдеться в повідомленні.

Натомість Президент наголосив, що реалізувати другий завершальний етап проекту – створення сервісних центрів з автовокзалами та центрами надання адміністративних послуг – необхідно до 20 грудня цього року.

"Давайте у 20 числах грудня – цього буде достатньо. Якщо ні – новий голова ОДА залишиться в минулому", – заявив Зеленський.

Водночас, учасники наради повідомили Президенту, що для реалізації першого етапу проекту достатньо буде вже виділених для цього 100 млн грн. А 70 млн грн для другого етапу у держбюджеті поки не передбачено.

У свою чергу, Президент пообіцяв посприяти тому, щоб проект з облаштування КПВВ був профінансований повністю, зазначили у прес-службі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ