Підтримати нас

Новокаховські діти зробили подарунки бійцям 57-ї ОМБПр

23 грудня 2019 04:00
764
Поширити:

У Новокаховській громаді, що на Херсонщині, вже стало доброю традицією напередодні різдвяних та новорічних подій готувати дитячі гостинці для військових, які зустрічають свята на передовій, або в польових умовах.

Ось і цього разу кожен заклад освіти Новокаховської ОТГ готувався до цієї акції. Діти своїми руками створювали новорічні прикраси, писали листи бійцям, малювали, але практично всі за допомогою вчителів, вихователів та батьків збирали для військових солодощі і домашні смаколики, повідомляє Online НК.

Організаційні питання на себе взяли депутати Новокаховської міської ради Олександр Афанасьєв, Сергій Хоменко та Лілія Микитенко. І ось учора, 21 грудня, вся гуманітарна допомога була доставлена в розташування 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, яка проходить вишкіл у польових умовах на воєному полігоні в сусідній області.

Як повідомив редакцію Олександр Афанасьєв, бійці з радістю і подяками зустріли допомогу від своїх земляків. Вони знають, що ці дарунки зроблені з добром та щирістю у серці, тому такі бажані і дорогі для кожного воїна. А ще пан Олександр привіз вітання та поздоровлення з прийдешніми святами від усієї Новокаховської громади.

Керівництво та особовий склад 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка щиро вдячні мешканцям Новокаховської громади за увагу і піклування про військових та в свою чергу вітають усіх, і особливо новокаховську малечу, з новорічними та різдвяними святами! Бійці зичуть всім добра, здоров’я, щастя та здійснення заповітних мрій!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ