Підтримати нас

Ні грошей, ні робота-пилососа: кримінальна хроніка минулої доби

10 січня 2019 09:34
208
Поширити:

Як минула доба на Херсонщині.

Упродовж 09 січня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 472 заяви і повідомлення, серед яких 101 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 2 особи отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 64 адміністративні протоколи, з них 9 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 28-річного херсонця. Чоловік розповів, що через мережу інтернет хотів придбати робот-пилосос. Домовився з продавцем та перерахував 11549 гривень на його банківську картку. Після чого зв'язок з ним було втрачено. Свій товар він так і не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 29-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідома особа проникла до його автомобіля «ВАЗ-21011», звідки викрала автомагнітолу та відеореєстратор. За даним фактом проводиться перевірка.

В Генічеський відділ поліції надійшло повідомлення від 38-річного місцевого жителя про те, що невідомий чоловік, шляхом ривку, відкрито заволодів барсеткою, в якій знаходились гроші, мобільний телефон та банківські картки. Орієнтовано особовий склад поліції області. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ