Підтримати нас

Нелегальні підприємці на морському узбережжі

Автор статті
12 липня 2019 09:00
692
Поширити:

У четвер, 11 липня, податківці провели рейди з легалізації підприємницької діяльності у місцях масового відпочинку на морському узбережжі у курортних населених пунктах Скадовськ та Лазурне.

Про це повідомляють територіальні органи ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Під час перевірки у Скадовську податківці встановили порушення у місцях продажу шаурми. Власники закладу  здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації та сплати відповідних податків до місцевого бюджету.

Згодом увагу представників фіскальної служби привернув таксист-«нелегал» у Лазурному, який також надавав послуги з перевезення пасажирів без державної реєстрації.

На «курортних» порушників складено протоколи про адміністративну відповідальність за статтею 164 КУпАП, яка передбачає відповідальність у вигляді адміністративного штрафу від 17 000 гривень до 34000 гривень.

Із іншими суб’єктами господарювання, зокрема із особами, які надавали у прокат шезлонги, фіскали провели роз’яснювальну роботу щодо оформлення найманих працівників з дотриманням вимог трудового законодавства, повноти нарахування та своєчасної сплати податків та зборів, єдиного соціального внеску, сплати туристичного збору.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ