Підтримати нас

Не отриманий баян та крадіжки: кримінальна хроніка Херсонщини

26 жовтня 2019 04:21
183
Поширити:

У п'ятницю, 25 жовтня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 610 звернень, серед яких 99 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина загинула. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 90 адміністративних протоколів, з них 5 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Корабельного відділення поліції звернувся 36-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що невідомі викрали з його вантажівки «IVECO» гроші в сумі 40000 гривень, яку він припаркував по вулиці Димитрова. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новотроїцького відділення поліції звернувся 63-річний мешканець району. Чоловік розповів, що замовив через мережу Інтернет баян «Юпітер». Він перерахував продавцю 21500 гривень, але товар й досі не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 47-річна жителька Білозерського району. Жінка розповіла, що невідомі викрали з її дачного будинку міні-мийку для автомобіля, бензопилу, музичний центр та одяг. За даним фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ