Підтримати нас

Навіщо Великоолександрівській сільраді 26 чайників. Оновлено

Автор статті
24 листопада 2023 07:35
2,640
Поширити:

Великоолександрівська селищна рада купила 26 електричних чайників Satori 4105 за 18 тисяч 200 гривень. Про це оголошено на сайті Прозоро.

Вартість чайників такої моделі в мережі Інтернет від 542 до 742 грн.

Закуплені побутові прилади у фізичної особи Ігор Павлович Ріпа. Кожен чайник обійшовся громаді в 700 грн.

За даними ресурсу Youcontrol, Ігор Ріпа – місцевий підприємець. ФОП зареєстрований у селі Новодмитрівка Великоолександрівської громади з 01.02.2000 року. Основний вид діяльності: роздрібна торгівля іншими товарами.

Загалом підприємець брав уже участь у 137 закупівлях. Переможець – у 136, на загальну суму 1.64 млн грн. 

Чайники – це третя закупівля Великоолександрівської селищної ради послуг в Ігоря Ріпи. Уперше придбали в нього в серпні 2019 року сім кондиціонерів за 154 тис. грн. Вдруге, у листопаді 2020 року – водонагрівач за 3 тис. 300 грн.

На запитання журналістів Медіаплатформи «Вгору», навіщо громаді зараз стільки чайників, спеціаліст із публічних закупівель Великоолександрівської селищної ради Олександр Мельніченко пояснив: для «Пунктів незламності».

До складу громади входить 34 населених пункти. У селах облаштовано 13 «Пунктів незламності». Тепер для кожного з них місцева влада закупить по два електрочайники.

За словами пана Мельніченка, у населених пунктах громади зараз немає проблем з електропостачанням, але на випадок системних аварій або масового відключення споживачів усі «Пункти незламності» вже забезпечено генераторами. Проте побутових електроприладів не вистачало.

P. S. Фото на головній ілюстративне, з архіву Медіаплатформи «Вгору»: Херсон,  Листопад 2022 року.

Чому в Херсоні скорочуються програми з гуманітарної допомоги, розповіла Медіаплатформі “Вгору” виконувачка обов’язків голови Дніпровської районної в місті Херсоні організації Товариства Червоного Хреста Наталя Шатілова.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ