Підтримати нас

Нацполіція Херсонщини повідомила про кримінальні події минулої доби

Автор статті
10 листопада 2020 08:28
745
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 551 заява і повідомлення, серед яких 91 звернення містить ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 3 дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких 2 людини загинули та 31 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 120 адміністративних протоколів, з них 20 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Голопристанське відділення поліції близько 15:00 звернувся 32-річний місцевий мешканець, до якого вночі на подвір’я домоволодіння проник невідомий зловмисник   та поцупив мотоскутер «Хонда-Діо». 

У чергову частину Дніпровського відділення поліції зателефонувала 83-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що до неї додому заходив колишній квартирант, а  після того, як він пішов, жінка виявила зникнення 6500 гривень. 

Також у Скадовське відділення поліції звернувся 64-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що вночі на територію його домоволодіння проникли невідомі злодії, зламали замок на двері господарчого приміщення та викрали звідти електропилку та три шуроповерти. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ