Підтримати нас

Напередодні ІІ туру виборів поліція Херсонщині працюватиме в посиленому режимі

Автор статті
18 квітня 2019 13:28
188
Поширити:

На період перед ІІ туром виборів Президента України поліція переведена на посилений варіант несення служби. В обласному главку поліції почали працювати Ситуаційний центр та міжвідомча робоча група.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Міжвідомча група створена для налагодження оперативної взаємодії між підрозділами та відомствами при вирішенні питань, пов’язаних з виборчим процесом. До складу групи входять керівництво обласних управлінь поліції, патрульної поліції, служби з надзвичайних ситуацій, міграційної та прикордонної служб, Національної гвардії України, Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ.

За словами начальника Головного управління Національної поліції Херсонщини генерала поліції третього рангу Артура Мєрікова, поліція готова забезпечити публічний порядок, безпеку громадян та оперативне реагування на можливі правопорушення під час ІІ туру виборів Президента України.

"Так, відсьогодні поліція Херсонщині працює в посиленому режимі, розгорнуто цілодобову роботу Ситуаційного центру. Усі окружні виборчі комісії вже взяті під цілодобову охорону бійцями поліцейських спецпідрозділів, – повідомив Артур Мєріков. – Особовий склад, в тому числі апарату ГУНП, виїжджає в райони області для забезпечення охорони бюлетенів та правопорядку на дільничних комісіях. Також посилено роботу стаціонарних постів поліції, створено 5 спеціальних груп з числа кінологів і вибухотехників для оперативного реагування та недопущення на дільницях надзвичайних ситуацій. В той же час на місцях залишається достатньо працівників для реагування на повідомлення та звернення громадян і забезпечення правопорядку на вулицях населених пунктів і автошляхах".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ