Підтримати нас

Начальник Нацполіції Херсонщини закликав вірян залишатись на Пасху вдома

Автор статті
17 квітня 2020 09:00
642
Поширити:

Звернення начальника поліції Херсонщини Олександра Прокудіна до мешканців області оприлюднила пресслужба ГУ Нацполіції.

"Поліція вже більше місяця працює на посиленому варіанті несення служби, тож у Великдень, як і в попередні дні, вийдуть на службу близько тисячі поліцейських, - зазначив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін. - Єдине, що нам доведеться посилити кількість патрулів біля церков, щоб не допустити порушень публічного порядку".

"Прошу всіх громадян неухильно дотримуватись обмежувальних заходів. Зараз будь-яка людина може бути інфікованою, незалежно від того, була вона за кордоном чи ні. Тому тільки соціальна дистанція у 1,5 — 2 метри, обмеження спілкування з людьми, з якими ви не проживаєте разом, вихід на вулицю лише у разі крайньої потреби, можуть врятувати ваше здоров'я і життя", - наголошує начальник.

"Напередодні великого свята Пасхи звертаюсь до всіх вірян: будь ласка, залишайтеся вдома, долучіться до богослужіння через доступні засоби комунікації: телебачення, радіо, зуум-трансляцію, ютуб, стрім та інше", -зазначає очільник поліції.

Також, за словами Олександра Прокудіна, поліцейські, які чергуватимуть біля церков, вживатимуть усіх заходів щодо недопущення скупчення людей і створення натовпу.

"На всіх, хто ігноруватиме вимоги встановлених урядом правил карантину, чекає адміністративна та кримінальна відповідальність", - наголосив начальник поліції Херсонщини.

"Незважаючи на такі суворі заборони і жорсткі обмеження, я хочу, щоб це велике християнське свято подарувало надію, віру та добро кожному з нас. Нехай на душі завжди буде тепло і радісно, а поруч завжди будуть рідні та близькі", - побажав головний поліцейський Херсонщини.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ