Підтримати нас

На трасі "Миколаїв - Херсон" відібрали 15 мільйонів гривень

22 лютого 2019 09:27
613
Поширити:

Увечері, 21 лютого, на трасі "Миколаїв-Херсон" сталося пограбування. Потерпілий сам повідомив в поліцію. За його словами - у нього відібрали сумку з 15 мільйонами гривень.

Про це повідомлює у відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Чоловік на своєму автомобілі Range Rover повертався додому, його підрізав Volkswagen темного кольору та змусив зупинитись. Водій почав кричати про те, що нібито заявник невправно керує своєю автівкою. До водія приєднались його пасажири наблизились до транспортного засобу заявника та порізали колеса на Range Rover. У цей момент під’їхало ще одне авто, з якого вийшли ще декілька незнайомців у темному одязі з капюшонами на голові, розбили пасажирське скло та витягли сумку, у якій знаходилось понад 15 млн грн. Після чого нападники зникли на двох автомобілях темного кольору ймовірно марки Volkswagen та BMW у напрямку Херсона.

Відомості про вказану подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею ч. 5 т. 186 КК України «Грабіж», що карається позбавленням волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

Тривають слідчі та оперативні заходи щодо встановлення осіб злочинців та їх затримання.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ