Підтримати нас

На херсонському залізничному вокзалі «не дають» працювати «таксистам»

Автор статті
15 травня 2019 15:00
684
Поширити:

У середу, 15 травня, спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із херсонськими патрульними відділу безпеки дорожнього руху та співробітниками Укртрансбезпеки розпочали черговий рейд із легалізації пасажирських перевезень із перевірки таксистів - нелегалів на території залізничного вокзалу у самому центрі Херсона.

На Привокзальній площі контролери зупинили два автомобілі, на яких були закріплені ліхтарі з логотипами таксі. Під час проведення контрольно-перевірочних заходів «таксисти» відмовлялися пред’являти посвідчення водія та технічні паспорти на транспортні засоби з метою уникнення від покарання. На авто-порушників було складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення. Наразі матеріали щодо встановлених порушень будуть направлені до Херсонського міського суду Херсонської області.

У фіскальній службі області запевняють, що під час курортно – оздоровчого сезону на Херсонщині спільні заходи, спрямовані на встановлення та припинення діяльності осіб, які надають послуги із перевезення пасажирів без отримання дозвільних документів, будуть активно щоденно продовжуватися саме у місцях масового скупчення пасажирів та туристів, вокзалах та ринках міста і області. Перевірки тривають.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ