Підтримати нас

На Херсонщині водій загинув при зіткненні з бетонною перешкодою

29 вересня 2016 14:00
236
Поширити:

Вчора до Нижньосірогозького відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком. 28-річний чоловік розповів черговому інспектору, що близько 19:40 на ділянці автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ поблизу с. Нижні Торгаї водій моторолера “Муравей” здійснив наїзд на бетонний блок і в результаті зіткнення від отриманих травм загинув на місці ДТП.

Слідчо-оперативна група встановила, що за кермом мототранспорту перебував 41-річний місцевий мешканець. Також в результаті пригоди незначні забої тіла отримав 35-річний пасажир моторолера, який знаходився в кузові транспортного засобу. Чоловік був доставлений до районної лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу і відпустили додому.

Як з’ясувалося, водій керував транспортним засобом у нетверезому стані. Також інспектори роти дорожньо-патрульної служби розповіли, що близькі родичі водія повідомили поліцейським, що загиблий взагалі не отримував водійського посвідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 286

Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. Наразі призначено проведення всіх необхідних експертиз. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів