Підтримати нас

На Херсонщині у житловому будинку горіли домашні речі

28 липня 2018 05:20
257
Поширити:

27 липня о 11:20 до 8-ї державної пожежно-рятувальної частини по охороні Голопристанського району надійшло повідомлення про те, що з будинку йде дим за адресою: м. Гола Пристань по пров. Комунальний. 

На місце виклику був направлений черговий караул. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що пожежа розпочалася у кімнаті житлового будинку, а саме домашні речі та меблі. Рятувальники швидко ліквідували пожежу. Причина пожежі та збиток встановлюється.

8 1.jpg 

8 4.jpg

Шановні громадяни! Запобігання пожежам у нашому житлі — справа всіх і кожного. Будьте обережні з вогнем. Дотримуйтесь елементарних правил пожежної та особистої безпеки. Пам’ятайте, що небезпечно курити у ліжку у нетверезому стані. Дуже часто саме з цієї причини у диму і полум’ї гинуть люди. Не користуйтесь пошкодженими електророзетками, саморобними подовжувачами; не залишайте без нагляду в помешканнях увімкненими в електромережу нагрівальні  прилади, телевізори, радіоприймачі тощо. Слідкуйте за дітьми, адже частою причиною пожеж стають їх пустощі. У разі виникнення пожежі негайно повідомте Службу порятунку за телефоном “101”, спокійно вкажіть адресу, кількість поверхів, місце виникнення пожежі, наявність людей, своє прізвище та організуйте зустріч пожежних автомобілів.

 Головне управління ДСНС України у Херсонській області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів