Підтримати нас

На Херсонщині триває творчий конкурс "поліцейських" коміксів/малюнків/віршів

Автор статті
26 вересня 2018 14:03
698
Поширити:

В рамках реалізації проекту «Моя Безпечна Дорога Додому» Благодійного Фонду «Майбутнє Херсонщини», що виконується спільно з управлінням патрульної поліції у Херсонській області, дільничними офіцерами ГУНП та Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки, оголошено творчий конкурс «поліцейських» коміксів/малюнків/віршів, що триватиме до 7 жовтня включно.

Тематика всіх робіт має розповідати історії про поліцейських, їх службу, правила громадської, особистої безпеки, безпеку дорожнього руху. Історії можуть бути веселі (наприклад, у коміксах), сумні, повчальні, але не мають паплюжити честь і гідність поліцейських, чи будь-яких третіх осіб.

В рамках конкурса буде обрано 30 переможців у різних категоріях. Проект «Моя Безпечна Дорога Додому» БФ "Майбутнє Херсонщини" дає можливість дітям не просто взяти участь у творчому конкурсі та отримати подарунки, але й здобути реальний шанс увійти у видання, що будуть використовуватися у навчальних та виховних закладах, у роботі бібліотек, роботі та контенті поліції м.Херсона та Херсонської області.

До участі запрошуються діти від 3 до 15 років. Конкурсні малюнки передаються в електронному вигляді на адресу majbutne.kherson@gmail.com, або до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, за адресою Гімназична, 22. Вірші приймаються також в електронному вигляді.

Положення та вимоги до учасників конкурсу представлені нижче:

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ