Підтримати нас

На Херсонщині прикордонники посилюють контроль

Автор статті
21 лютого 2020 16:15
713
Поширити:

З початку року прикордонники  зафіксували 70 випадків порушення  встановлених режимних правил в межах контрольованих прикордонних районах Херсонської області.

Здебільшо громадяни порушують порядок виходу маломірних плавзасобів та перебувають у контрольованому прикордонному районі без документів.

Для запобігання порушень підрозділи Херсонського загону спільно з мобільними групами, які прибули з інших регіонів, посилюють контроль за дотриманням режиму в прикордонних районах.

Нагадуємо,  прикордонний режим в Херсонській області встановлено в Генічеському, Голопристанському, Каланчацькому, Скадовському,  Новотроїцькому та Чаплинському районах.

Громадяни України в'їжджають у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район, перебувають, проживають або пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують особу.

Іноземці та особи без громадянства в'їжджають у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район, перебувають та пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують особу та підтверджують законність перебування на території України.

На вимогу прикордонників у межах контрольованих прикордонних районів водії зобов’язані зупинятись та надати для перевірки реєстраційний документ на транспортний засіб, дати можливість оглянути його і перевірити номери його агрегатів.

За порушення прикордонного режиму у відповідності до статті 202 КУпАП передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від 7 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб - від десяти10 до 20 неоподатковуваних мінімумів.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ