Підтримати нас

На Херсонщині поліція розшукує водія, який на смерть збив підлітка

11 листопада 2019 08:25
279
Поширити:

У неділю, 10 листопада, близько 21:00 неподалік від міста Олешки сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Повідомлення про ДТП надійшло від перехожих, які виявили тіло потерпілого. Трагедія сталася на автодорозі, що пролягає від автотраси на Крим до гуртожитку Олешківського професійного ліцею, розташованого у Олешках по вул. Промислова, 1. Невідомий водій на невстановленому автомобілі здійснив наїзд на 18-річного хлопця. Потерпілий від отриманих травм помер на місці пригоди. А водій, не зупиняючись, з місця ДТП зник. Наразі поліція встановлює його особу та місцезнаходження.

В ході огляду місця події поліцейські встановили, що наїзд на пішохода був скоєний на легковому автомобілі фіолетового кольору. Імовірна марка транспортного засобу – автомобіль «ВАЗ-2101», у якого в результаті ДТП з правого боку маються наступні пошкодження: відсутнє бокове дзеркало, розбиті фара та лобове скло, вм’ятини на передній частині кузова. 

Прохання громадян, хто може надати корисну інформацію про місцезнаходження автомобіля з характерними пошкодженнями та особу водія, який ним керує, терміново повідомити в поліцію або зателефонувати за номерами  (050) 71-54-899, (099) 95-27-524 або «102». Анонімність гарантується.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ