Підтримати нас

На Херсонщині поліція отримала рекордну кількість заяв і повідомлень

16 вересня 2020 06:00
227
Поширити:

Рекордну кількість звернень за добу отримали підрозділи Національної поліції в Херсонській області. Як повідомляє відділ комунікацій поліції, чергові прийняли 639 заяв і повідомлень, при цьому 103 з них містили ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми. Але Правил дорожнього руху порушувалися значно більше: патрульні склали 131 адміністративний протокол, з них 5 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Також у поліції повідомили про кримінальні випадки минулої доби. 

Так, у Дніпровське відділення поліції  Херсона звернулась 30-річна жінка, яка розповіла, що її 49-річній матері зателефонував невідомий чоловік, представившись працівником служби безпеки банку. Цей громадянин дізнався у матері реквізити банківської картки, після чого з неї зникли гроші - близько 12 тисяч гривень. 

Також у Новокаховський відділ поліції звернувся 34-річний житель міста, він повідомив, що протягом останніх двох діб був відсутній вдома. У цей час в квартирі заявника невідомі зловмисники зламали замок вхідних дверей, проникли всередину та викрали  близько двох тисяч доларів США. За даними фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ