Підтримати нас

На Херсонщині поліцейські вилучили 6 кг канабісу

Автор статті
08 листопада 2019 05:00
646
Поширити:

Оперативники Генічеського відділу поліції викрили 70-річну місцеву жительку в зберіганні наркорослини.

З її слів, наркотична речовина їй була потрібна нібито для медичних потреб. Під час проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні поліцейські виявили висушену коноплю та готовий до вживання канабіс.

Загальна вага вилученого складає 6 кілограмів. Жінка пояснила, що жарить коноплю на сковороді та їсть. Пенсіонерка десь почула, що таке наркозілля допомагає від багатьох хвороб. Також поліцейські з’ясували, що разом із жінкою проживає 35-річний син. Він також вживає наркотики. Тому поліцейські вважають, що такі пояснення жінки скоріше за все не відповідають дійсності. Наразі ця інформація перевіряється для об’єктивного розслідування цього злочину.

Наркорослини вилучені та направлені на експертизу. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту, обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ