Підтримати нас

На Херсонщині через горіння очерету постраждали дачі

Автор статті
22 березня 2019 16:00
678
Поширити:

У п'ятницю, 22 березня? близько 11:30 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС області надійшла інформація про горіння очерету в плавнях річки Дніпро в Пудовій протоці поблизу острова Великий Потьомкінський та є загроза дачним будинкам на острові.

Обстановка ускладнюється поривчастим вітром та тим, що дістатися до місця горіння очерету можливо тільки по воді, а дачні ділянки не обкошені та заросли очеретом. За повередньою інформацією вогнем знищено три дачних будиночки.

З метою недопущення розповсюдження вогню на садові товариства розташовані на острові Великий Потьомкінський спільно з водною поліцією направлено дві зведені групи для захисту дачних ділянок: пожежно-рятувальне відділення АРЗ СП та відділення 14-ї ДПРЧ з мотопомпою на моторному човні у складі 5 рятувальників та відділення ДПРЧ-10 на катері водної поліції також у складі 5 рятувальників.

На даний час рятувальники здійснюють патрулювання на катері вздовж берега та ліквідовують займання очерету. Орієнтовна площа пожежі 2 га очерету окремими осередками.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ