Підтримати нас

На Херсонщині активізувались рибні браконьєри

Автор статті
11 травня 2018 09:31
593
Поширити:

Портова поліція разом з громадськими інспекторами майже зловили браконьєра з рибою.

Під час здійснення державного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства під час нерестової заборони на лов риби та інших водних біоресурсів в Каїрській балці на березі Каховського водосховища в районі с. Каїри державними інспекторами з охорони довкілля Херсонської області спільно зі співробітниками відділу поліції порту м. Херсон, громадськими інспекторами з охорони довкілля, представниками громадського об’єднання «Ніхто крім нас» виявлено дубовий човен з мисиновими сітками в яких знаходилася молодь карася та тарані. Господар човна з рибою що називається «накивав п’ятами» з місця події у невідомому напрямку.

Державна екологічна інспекція у Херсонській області нагадує громадянам, що з квітня 2018 року діє весняно-літня заборона на видобуток водних біоресурсів на період нересту риби.

За порушення Правил любительського і спортивного рибальства під час нерестової заборони передбачено як штрафні санкції так і притягнення до кримінальної відповідальності. Крім штрафу за незаконний видобуток водних біоресурсів правопорушник ще й сплатить суму компенсації за нанесенні державі збитки за кожну виловлену рибу. Тож не варто порушувати природоохоронне законодавство України!

Браконьєри накивали п’ятами

Управління інформаційної політики ХОДА

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ