Підтримати нас

На Херсонщині реалізують проект з розвитку туризму «Соляна дорога»

24 березня 2019 08:04
256
Поширити:

На Херсонщині Тавричанська, Асканійська та Присиваська об'єднані територіальні громади, а також міста Берислав, Каховка й Нова Каховка спільно реалізують туристично-інвестиційний проект «Соляна дорога».

Про це повідомляється на сайті Херсонської обласної державної адміністрації.

Він об'єднує 15 населених пунктів, 36 туристичних локацій та 15 інвестиційних пропозицій. Починатиметься маршрут у Бериславському районі, проходитиме через острів Козацький та Нову Каховку, Каховку, три об'єднані громади й прямуватиме до морів. Створення такого туристичного шляху, який пролягатиме від центральної частини Херсонської області до узбережжя, допоможе збільшити кількість туристів.

Допомагатимуть у реалізації проекту залучені експерти з США, Німеччини, які вже мають подібний досвід.

«Херсонщина має всі передумови для інтенсивного розвитку внутрішнього та іноземного туризму: унікальні природні рекреаційні ресурси та багату історико-культурну спадщину. Ми маємо велику кількість туристичних пропозицій, але одночасно існує дефіцит цілісного туристичного продукту, який продається операторами на внутрішньому та на міжнародному ринках. Саме тому цей проект є цікавим для нас», - зазначив Андрій Гордєєв.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів