Підтримати нас

На Херсонщині прикордонники виявили браконьєра з уловом на 5 мільйонів гривень

Автор статті
06 листопада 2019 09:30
658
Поширити:

На Херсонщині прикордонники виявили браконьєра з уловом на 5 мільйонів гривень.

Учора, 5 листопада, неподалік від Скадовська прикордонники Херсонського загону спільно з оперативними співробітниками Азово-Чорноморського регіонального управління в черговий раз виявили браконьєра, який незаконно займався виловом водних живих ресурсів в акваторії Чорного моря.

Правопорушником виявився мешканець Скадовська. Його затримали на причалі, щойно він пришвартувався, з уловом 92 чорноморських крабів та 130 кілограмів рибин чорноморського бичка.

По даному факту прикордонники повідомили співробітників Національної поліції та працівників рибоохоронного патруля Чорноморського басейного управління.

Після проведення оперативно-слідчих дій у відповідності до ст. 63 ЗУ «Про тваринний світ» 92 червонокнижні краби були випущені у море. В діях браконьєра вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.249 ККУ «Незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним, добувним промислом». Своїми протиправними діями він завдав збитків державі на загальну суму 5 мільйонів 60 тисяч гривень.

Ще одного браконьєра учора виявили прикордонники Бердянського загону спільно з представниками водної поліції в районі Бердянської коси. Зловмисник за допомогою заборонених знарядь виловив 88 рибин пеленгасу та 3 оселедця, чим завдав збитків державі на 120 тисяч 755 гривень. В його діях також вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.249  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ