Підтримати нас

Поліцейські повернули додому 14-річну втікачку з Голопристанського району

21 листопада 2019 15:45
650
Поширити:

Вчора, 20 листопада, приблизно о 19:30 в Голопристанське відділення поліції звернулася жителька с.Новософіївка.

Жінка розповіла поліцейським, що вже добу самостійно шукає свою 14-річнну доньку, яка опівдні 19 листопада пішла з дому та не повернулася. На пошуки неповнолітньої одразу орієнтували всіх працівників районного відділення поліції та ювенальних поліцейських обласного главку.

Поліцейські відпрацьовували місця, де могла б перебувати дівчина, опитали друзів, однокласників, сусідів та знайомих зниклої. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали інформацію, що неповнолітня може знаходитися в с.Круглоозерка у знайомої дівчини, з якою вона колись перебувала в лікарні. Сьогодні вранці працівники поліції у цієї дівчини і виявили неповнолітню втікачку.

Як з’ясували працівники поліції, у день зникнення дівчина посварилася з матір’ю, після чого і вирішила втекти з дому до подруги. Школярка пішки подолала майже 15 кілометрів.

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослава Шанька, дівчину правоохоронці відвезли у районну сільську раду, де і передали матері. З неповнолітньою поліцейські провели профілактичну бесіду. Відносно її матері поліцейські склали адміністративні матеріали за неналежне виконання обов’язків по вихованню дитини.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів