Підтримати нас

На Херсонщину знову прийшла справжня зима

12 лютого 2021 11:07
801
Поширити:

За даними Херсонського гідрометеоцентру, 12 лютого по Херсону та області вночі та вранці дощ з переходом у мокрий сніг, вдень сніг. Вночі туман. Вночі та вранці ожеледь, налипання мокрого снігу, вдень місцями хуртовини. Ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південно-східній половині області 1-6° тепла.

Рятувальники Херсонщини звертаються до всіх власників автотранспорту: при погіршенні погодних умов за можливості утримайтесь від поїздок. При нагальній потребі виїзду в період погіршення погодних умов вони рекомендують обов'язково мати з собою запас пального, засоби зв’язку, теплі речі, аптечку, гарячі напої. 

А також, вирушаючи в дорогу, водію треба переконатись у справності транспортних засобів. Водіям великовантажних транспортних засобів треба мати протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати. 

“Шановні водії! Не наражайте на небезпеку себе та своїх рідних! Будьте обачні та обережні, і в разі небезпеки телефонуйте до Служби порятунку за телефоном «101», - закликають рятувальники. 

Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ