Підтримати нас

На окупованій Херсонщині зросла кількість спецпризначенців, які шукають українське підпілля – Центр нацспротиву

Автор статті
17 грудня 2023 13:57
370
Поширити:

Російські окупанти збільшують кількість спецпризначенців для пошуку учасників українського підпілля на Херсонщині.  Для цього задіяли ще близько ста представників Росгвардії.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

“Наше підпілля фіксує посилення контрдиверсійного режиму російських окупантів на окупованих територіях Херсонщини”, – ідеться в повідомленні Нацспротиву.

Як зазначається, російські окупанти сформували окремі маневрові групи радіоелектронної розвідки, які намагаються виявити джерела випромінювання від супутникових телефонів. 

“Противнику відомо, що сили оборони використовують у військових цілях апаратуру оператора супутникового зв'язку "Iridium", – пишуть у Нацспротиві.

9 грудня Центр нацспротиву повідомляв, що службовці зі слідчого комітету РФ шукали учасників українського підпілля в окупованому Генічеському районі. 

Речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук розповів, що окупаційна влада проводить фільтраційні заходи. Їхня мета – виявити українське підпілля, тих людей, які залишаються українцями та попри обставини намагаються допомагати ЗСУ. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ