Підтримати нас

На Херсонщині ворожа армія готує відступні рубежі та підтягує резерви

Vgoru
22 травня 2022 12:42
1,809
Поширити:

Бойові дії на Херсонському та Миколаївському напрямках тривають. Як повідомляє Оперативне командування “Південь”, армія агресора проводить інженерне облаштування своїх позицій та готує запасні відступні рубежі. Також e ЗСУ є інформація, що ворог підтягує резерви своєї сили та техніки, хоча й не веде активного наступу протягом тривалого часу.

“Позиції наших військ та населені пункти з мирними жителями рашисти продовжують вкривати з артилерійського і мінометного озброєння, а також реактивними системами залпового вогню”, - йдеться у повідомленні.

На всій території Херсонщини ситуація залишається стабільно складною. Всі райони потерпають від вибухів та обстрілів. Місцеві жителі інформують наших військових про замінування мостів та доріг. Через це люди не мають змоги виїхати на територію, підконтрольну Україні.

Населені пункти, розташовані на межі із сусідніми областями, потерпають від відсутності води, світла та газу. Військові рф не дають гуманітарних коридорів не лише для людей, а й навіть для підвезення води, продуктів та медикаментів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів