Підтримати нас

На Херсонщині окупанти "фізично заміщують" місцевих колаборантів

Vgoru
19 червня 2022 13:00
1,068
Поширити:

Все через незмогу прибічників росії збільшити свій вплив на тимчасово окупованій території.

Про це повідомив у власній сторінці на фейсбук заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський: 

 - Провали окупаційної влади у їхніх спробах зламати мешканців, зломити їхню любов до України, суттєво підірвали довіру орків до тих колаборантів, які мали стати "обласною владою" та організовувати нове життя у форматі російського світу. Тому вже зараз ми спостерігаємо процес їхнього фізичного заміщення та відкрите зміщення центрів прийняття рішень у Херсонській області.

Також Соболевський зазначив, що до області прямують чиновники з тимчасово окупованих з 2014 року територій:

- Фейкову обласну адміністрацію "підсилюють" зовнішніми кадрами з ЛДНР, а офіс партії "єдіная росія" взагалі починає жити самостійним життям, переходячи від "гуманітарної допомоги" до організації приймання офіційних візитів посадових осіб та депутатів Росії, масових (поки що чоловік на 30-40) заходів та формування політики в області. Причому роблять це не особливо зважаючи на позицію обласної адміністрації. Павуки у банці вже почали кусати один одного. Херсонцям від цих перетрубацій краще не стане, аби не гірше, хоча особливо вже й нікуди.

Крім того, за словами Соболевського, херсонські зрадники вже пробують "викрутитись" зі свого становища:

- Що цікаво, розуміння нежиттєздатності всієї цієї системи з'являється вже й у тих, хто поспішив зрадити свій народ, свою країну. І багато хто з них починає намагатися знайти вихід із цієї ситуації, насамперед з метою уникнути кримінальної відповідальності після звільнення області. Друзі, Херсонщину ніхто не покине! Ми звільнимо і повернемо кожну нашу людину і всю нашу територію, яку нині опоганюють орки. Все буде Україна!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ