Підтримати нас

На Херсонщині агенти руху спротиву вивели з ладу бойову російську техніку – “Атеш”

Автор статті
30 грудня 2023 08:10
584
Поширити:

Рух спротиву "Атеш" повідомив, що проводить диверсії на лівобережжі Херсонщини. Агенти зі складу 177 окремого полку морської піхоти Росії на других і третіх лініях зіткнення в Херсонській області вивели з ладу бойову російську техніку.

Як інформує рух спротиву, агентам вдалося знешкодити дві російські бойові машини піхоти та МТ-ЛБ (радянський бронетранспортер). 

МТ-ЛБ. Фото з Вікіпедії

“Цю техніку відбуксирували на ремонтну базу у Джанкойському районі. Майстрам доведеться багато попрацювати, щоб знову поставити техніку до ладу”,  пишуть в “Атеш”.

Як повідомляють на сторінці, дії агентів завадили російським військам провести одну з операцій на лівобережжі Херсонщини.

“Ми плануємо провести подібні операції по всій лінії фронту”,  ідеться в дописі “Атеш”.

«Атеш»  це військовий партизанський рух на окупованій Україні, а також в Росії, створений українцями та кримськими татарами у вересні 2022 року внаслідок російського військового вторгнення. 30 листопада вони знищили позицію російської ППО в Скадовському районі. Також вони виявили базу російських окупантів у Новоолексіївці Херсонської області, яка вже понад місяць є їхнім тимчасовим пунктом дислокації.

У грудні в “Атеш” повідомляли, що в Новоолексіївці Херсонської області військові РФ їздять на авто з українськими номерами. Вони переодягаються в цивільний одяг, бо бояться партизан. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ