Підтримати нас

На дорогах Херсонщини виявляють водіїв із фальшивими правами

Автор статті
12 липня 2023 14:27
1,286
Поширити:

Під час перевірок на дорогах деокупованої частини Херсонщини працівники Управління патрульної поліції області виявили кількох чоловіків, які керували транспортом за підробленими посвідченнями водіїв. Херсонський міський суд уже оштрафував п’ятьох таких. Зокрема, трьох із них правоохоронці зупинили в травні цього року.

Один із них, Юрій Б., їхав 21 травня на автомобілі ВАЗ 2106 по вул. Молодогвардійській у с. Киселівка. Чоловік мав посвідчення громадянина України на право керування транспортними засобами з категоріями «А1», «А», «В1», «В», «С1», «С». Але правоохоронці запідозрили, що документ фальшивий, бо він не відповідав державному зразку. Підробку документа підтвердила судова технічна експертиза. 

З підробленими правами виявися й Ігор К.  Його зупинили 23 травня посеред дня, коли той рухався на мопеді «Вайпер Мегастар» по вул. Нестерова в  Херсоні.

В обід 29 травня на вулиці Іллюші Кулика виявили фальшивий документ у Віктора Т., водія «DAEWOO SENS».

Ще раніше, 25 квітня, у поле зору правоохоронців потрапив Євген М., коли в Херсоні на вул. Потьомкінській кермував автомобілем «Honda Civik». Чоловік примудрився “замовити” собі документ у невстановлених осіб під час окупації міста.

До речі, пан Євген і раніше, до повномасштабного вторгнення росіян, порушував правила. Його вже двічі притягували до відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані, а у 2020 р. – за  керування без відповідних документів.

А рахунок водіїв із підробленими правами цього року “відкрив” у Херсоні  на вул. Іллюші Кулика Андрій У., водій «Mersedes-Benz 210».  

Кожного з вищевказаних “кермувальників” оштрафовано на 1700 гривень. Також чоловіки мають  сплатити на користь держави витрати на залучення експертів – від 1434 до 1699 гривень 02 копійки.

Нагадуємо, що 6 липня близько 20:30, до поліції надійшло повідомлення про те, що в районі перехрестя Бериславське шосе та вулиці Паровозної в кювет з’їхав автомобіль Volkswagen Passat.

Раніше ми писали, що експоліціянтка збила на смерть пішохода і отримала підозру

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ