Підтримати нас

Між облдержадміністрацією та Херсонською міською радою уклали Меморандум про співпрацю

Vgoru
Автор статті
20 червня 2016 07:25
556
Поширити:

В облдержадміністрації відбулась зустріч голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва та міського голови Херсона Володимира Миколаєнка з куратором проекту по поліпшенню адмінпослуг для населення Херсонської області Раймондасом Габулавічюсом. 

Під час зустрічі обговорили питання щодо шляхів поліпшення процедури надання адміністративних послуг в Херсонській області. Так, учасникам зустрічі продемонстрували презентацію програм, яку буде впроваджено з метою поліпшення якості адміністративних послуг. Важливо, що це система є абсолютно оновленою та вдосконаленою. Вона надасть можливість користувачам адміністративних послуг завчасно записуватись на прийом, щоб уникнути черг, а також за потреби змінювати час прийому, давати відгуки про якість наданих послуг он-лайн, а керівники установ у режимі он-лайн реагуватимуть на ці відгуки. Така система вже працює у Києві, нею користуються багато установ та мешканців міста, які встановили на своєму смартфоні необхідний додаток. 

DSC_0275

 Після презентації очільник області Андрій Гордєєв висловив пропозицію –після впровадження цієї системи на Херсонщині, вдосконалювати її відповідно до потреб мешканців області. Він пропонує зробити інтерактивну платформу, яка буде виконувати зворотній зв’язок між владою, установами та громадянами. Наприклад, надавати інформацію про наявність ліцензій у розважальних закладах та закладах харчування у режимі он-лайн, чи збирати надану мешканцями області інформацію про неякісне виконання ремонтних робіт у будь-якому куточку області та реагувати на це. 

DSC_0258

 Після презентаційної частини, відбулось підписання Меморандуму про співпрацю у реалізації проекту з поліпшення адміністративних послуг у Херсонській області між Херсонською обласною державною адміністрацією та Херсонською міською радою. Цей Меморандум сприятиме впровадженню вказаного проекту в області. 

DSC_0302

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ