Підтримати нас

Міська рада співфінансуватиме демонтаж окремих конструктивних елементів 5 будинків

Автор статті
05 грудня 2019 14:00
790
Поширити:

Із 2020 року міська рада співфінансуватиме демонтаж «аварійних» конструктивних елементів будинків ОСББ.

До такого рішення дійшли сьогодні, під час наради за участю першого заступника місткого голови – Ігоря Козакова та мешканців будинків по вул. Кольцова, 41,43, 43-А, вул. Московській 42, вул. Полковника Кедровського, 12-А.

Про це повідомляє Херсонська міська рада.

В цих будинках завершено технічне обстеження лоджій загального користування. Експерти ПП «Аркадабуд», які здійснювали роботи, ознайомили жителів із виявленими недоліками конструкцій та запропонували варіанти усунення проблеми. ОСББ обрали оптимальним варіантом демонтаж аварійних лоджій.

У 2020 році планується впровадження Порядку співфінансування робіт з капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків міста. В ньому будуть визначені критерії відбору будинків, що підлягають співфінансуванню, в порядку пріоритетності: за видом ремонтних робіт, за коефіцієнтом навантаження співвласників (відношення вартості ремонтних робіт згіднокошторисудо загальної площі будинку (гуртожитку), за розміром відсотка співфінансування (пайової участі співвласників), тощо. На сьогодні є проект Порядку, розроблений за участю представників ОСББ. Далі він пройде всі необхідні погодження та буде винесений на сесію міської ради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ