Підтримати нас

Мінфін оновило дані про середню зарплату чиновників. Яке місце посіла Херсонська ОВА

27 червня 2024 21:33
498
Поширити:
Херсонська ОВА
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Міністерство фінансів опублікувало дані про середню зарплату та посадові оклади в органах влади за січень-травень 2024 року. Херсонська ОВА посіла перше місце серед інших адміністрацій.

Про це йдеться на сторінці Міністерства фінансів України (Мінфін).

Середня заробітна плата в Херсонській ОВА становить понад 53,2 тисячі гривень, середній посадовий оклад – 33 тисячі гривень.

«До структури заробітної плати уже входять грошові допомоги до відпусток та матеріальна допомога для розв'язання соціально-побутових питань, що впливає на збільшення рівня заробітної плати окремих працівників та в цілому органу», – йдеться в повідомленні.

Потім йде Донецька ОВА, де середня зарплата становить 46,4 тисячі гривень, Закарпатська область – 44,7 тисячі гривень.

За чисельністю працівників, які отримають зарплати Херсонщина посіла друге місце з 428 людьми, поступившись місцем Миколаївській області з 434 працівниками.

  • У лютому 2024 року працівники Херсонської обласної військової адміністрації в середньому отримали 40 тисяч 700 гривень. За оплатою праці службовців Херсонська ОВА посіла 3 місце.
  • З березня по травень 2024 року голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін загалом отримав 397 тисяч 881 гривню. Шестеро його заступників сумарно отримали 1 мільйон 763 тисячі 818 гривень, а керівниця апарату ХОВА Тетяна Козирська 230 тисяч 467 гривень.

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів