Підтримати нас

«Медпортал» працює у режимі тестування

Vgoru
22 вересня 2017 13:08
437
Поширити:

Херсонщина стала одним із лідерів серед регіонів України за темпами впровадження прогресивних онлайн-сервісів у сфері охорони здоров’я.

Нещодавно в області побувала делегація з Хмельниччини, яка переймала досвід херсонських медиків.

Вже запущений проект зі створення електронної медичної картки, яка дає можливість громадянам отримати більш якісну допомогу, через Інтернет записатися на прийом до лікаря, замовити цифровий рецепт проконтролювати витрачені на лікування кошти. Всі необхідні відомості про хворого, які містяться на електронній картці, дозволяють лікарям віддалено знайомитися з історією хвороби пацієнта, комплексно вивчати стан його здоров’я, ставити більш точний діагноз.

Невід’ємною частиною цієї онлайн-системи став запуск веб-сайту «Медпортал» (http://medportal.ks.ua/), за допомогою якого через персональний онлайн-кабінет можна дистанційно записатися на прийом до лікаря, обравши зручний час. Можливість скористатися сервісом надаватиме також портал електронних державних послуг iGov (https://igov.org.ua/). Його херсонська команда спільно з Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації та розробниками сайту «Медпортал» проводять тестування.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів