Підтримати нас

Лоукостер Ryanair з Херсона літати не хоче

09 лютого 2022 11:42
1,468
Поширити:

З Харкова – теж. Як тільки потенційний пасажир спробує забронювати квиток на найближчі дні або й на літні дати, отримує від системи авіакомпанії повідомлення: доступних вильотів немає. Про це повідомляє «Авіаньюс».

А ще не так давно Ryanair збирався залишити в дії 6 міжнародних напрямків із Харкова - до Бергамо, Будапешта, Познані, Вільнюса, Кракова та Варшави.

З Херсона лоукостер літав до Відня, Кракова й Варшави.

В авіакомпанії поки що не пояснили причин такої неуваги до пасажирів.

Хоча під час  спалахів захворювань на коронавірус, які суттєво впливали на попит, лоукостер уже  вносив поправки у розклади рейсів до України. А також скасовував їх і відтерміновував. Однак, щоб  раптово, одразу з двох аеропортів,  зупинили бронювання на всі рейси, - таке трапилося вперше.

Правда, є пояснення: авіакомпанія могла зважитися на таке  рішення під тиском постійних страшилок про можливий напад Росії. Адже аеропорт Харкова розташований за 40 км від кордону з Росією, а аеропорт Херсон - за 90 км від окупованого Криму.

Хоча на минулому тижні очільник  Ryanair Майкл О'Лірі оптимістично повідомив, що перевізник готовий завести в Україну до 20 літаків, якщо не станеться вторгнення.

Тим часом на ресурсі аеропорту Херсон хоч якоїсь уточнювальної інформації теж немає. Що зайвий раз свідчить про байдужість до можливих пасажирів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів