Підтримати нас

Лідери з орендної плати області

15 лютого 2019 13:00
671
Поширити:

Левову частину надходжень за здані в оренду приміщення обласний бюджет отримує від трьох медичних установ: Херсонської обласної клінічної лікарні, товариства з обмеженою відповідальністю «Стоматологічна клініка» та Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні.

Про це повідомляє сайт Херсонської обласної ради. Зокрема, за минулий січень надійшло майже 400 тисяч гривень (393,7 тис. грн.) орендної плати.

Найбільше переказала  обласна клінічна лікарня – 116,9 тис. грн. (29,7%); на другому місці ТОВ «Стоматологічна клініка»  – 101,8 тис. грн. (25,8%); трете місце посіла дитяча обласна клінічна лікарня – 41,7 тис. грн. (10,6%).

Також повідомляється, що на обліку перебуває 272 договори оренди нежитлових приміщень, згідно з якими, в оренду надано 37 тис. кв. м. Тобто, офіційно в оренду здається лише 6% від загальної площі комунального нерухомого майна.

Фахівці управління розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області запевняють, що постійно перевіряють ефективність та законність використання майна комунальних закладів та підприємств, шукають потенційних орендарів.

Цікаво, що обласна рада торік також здала в оренду комплекс колишнього кінотеатру «Ілюзіон». Орендар, фірма «Строй Гіпс», щомісяця платить за оренду 37 тисяч гривень (майже стільки, скільки платить обласна дитяча лікарня). Однак левова частка орендної плати залишається в комунальному підприємстві облради «Кіновідеопрокат», і тільки 30% надходить до обласного бюджету.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ