Підтримати нас

Кримінальна хроніка Херсонщини минулої доби

06 вересня 2018 07:05
709
Поширити:

Упродовж 5 вересня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 605 заяв і повідомлень, серед яких 133 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 1 особа загинула, 1 особа отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 87 адміністративних протоколів, із них 7 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Білозерське відділення поліції надійшла заява від 55-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомий проник до її будинку, звідки шляхом вільного доступу, скоїв крадіжку грошей у сумі 5000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 49-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідома особа проникла до її квартири, звідки скоїла крадіжку 500 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції надійшло повідомлення 27-річного місцевого жителя про те, що невідомий скоїв крадіжку сумки, в якій знаходився ноутбук «ASUS». За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів