Підтримати нас

Кримінальна доба на Херсонщині: “ведмежатники”, “мопедисти” і водій-втікач

06 жовтня 2020 06:00
205
Поширити:

Як повідомив відділ комунікації поліції в Херсонській області, минулої доби у Білозерському районі невідомі крадії проникли в будинок 32-річного місцевого мешканця. Незважаючи на те, що гроші і цінні речі зберігалися в сейфі, злочинці все ж зуміли підібрати код і видчинити його. Вони поцупили зі сховища 3 тисячі доларів США, 15 тисяч гривень і ювелірні вироби. 

Також “втемну” спрацював крадій у Новій Каховці: там уночі зловмисник викрав у 18-річного хлопця мопед “Хонда Діо”, який той залишив на ніч біля свого будинку. Обидва факти  проходять перевірку. 

Загалом, згідно з інформацією, впродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 535 звернень, серед яких 81 повідомлення містить ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 123 адміністративні протоколи, з них 13 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

У Каланчаку патрульні знайшли водія, який збив семирічну дівчинку-велосипедистку і втік

Незважаючи на відчутне зіткнення, на щастя, дівчинка майже не постраждала

Каланчацьке відділення поліції опрацювало повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим. Місцевий мешканець розповів, що на одній із вулиць райцентру невідомий водій збив семирічну дівчинку, яка їхала на велосипеді. Від удару дитина впала на асфальт, а водій з місця пригоди зник. Упродовж години поліцейські встановили особу втікача. 

Як розповів заступник начальника районного відділення поліції Сергій Макаров, ДТП сталася близько 18:30. Дівчину одразу оглянули медпрацівники. На щастя, її життю та здоров’ю загрози не було, і її відправили додому на амбулаторне лікування. За описом дівчини та свідченнями місцевих жителів, поліцейські з’ясували: наїзд скоїв водій  автомобіля темного кольору з типом кузову «універсал» на іноземних реєстраційних номерах. Працівники поліції відпрацювали вулиці населеного пункту та біля одного із домоволодінь побачили «Тойоту Авенсіс» з розбитим лобовим склом. Це і був той самий транспортний засіб, який збив малу велосипедистку. Власника автівки  доставили для перевірки на вміст алкоголю до лікарні, де водій під час спілкування зізнався доктору, що, перш, ніж сісти за кермо, випив кілька чарок коньяку.

Наразі очікуються результати аналізів. Автомобіль та водійське посвідчення у нього вилучили.  Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Якщо в дівчини підтвердяться тілесні ушкодження середньої тяжкості, водієві може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ