Підтримати нас

“Кристал” поступився в Харкові, але виглядає краще

Автор статті
02 квітня 2021 09:30
861
Поширити:

Черговий тур Чемпіонату України з футболу херсонський "Кристал" проводив у Харкові, де зустрічався з місцевим "Металістом-1925".

Команда господарів реально претендує на вихід до прем'єр-ліги, а херсонці, як відомо, відчайдушно борються за виживання. Тому спочатку розклади були далеко не на користь "синьо-зелених". Проте, їм вдалося дати справжній бій фавориту.

Звичайно, і позиційною, і ігровою перевагою володів "Металіст", але особливих моментів біля воріт "Кристала" він не створював: південці дуже грамотно оборонялися. Втім, на 41-й хвилині арбітр призначив досить спірний пенальті у ворота "Кристала", гравець господарів Батюшін пробив з "точки", але воротар херсонців Кліщук цей удар потягнув. Однак Батюшін все ж встиг на добивання і зробив рахунок 1:0.

Після перерви "Кристал" виглядав втомленим, і господарі могли не  раз  відзначитися в його воротах, але рахунок залишився незмінним.

У післяматчевому інтерв'ю тренер херсонців Вадим Євтушенко поскаржився, що у команди не виходить швидкий перехід з оборони в атаку: гравці часто втрачають м'яч у простих ситуаціях. Саме тому, на думку наставника, херсонці так мало забивають.

На фото з сайту МФК “Кристал”: воротар херсонської команди Андрій Кліщук.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ