Підтримати нас

Кримінальна доба Херсонщини: крадії, шахраї та “ворожки”

Vgoru
Автор статті
19 липня 2021 08:16
1,096
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 668 звернень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини.

Зареєстровано 3 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 1 особа загинула, 2 особи отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 127 адміністративних протоколів, з них 8 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

У Херсоні в поліцію звернулася 40-річна жінка. До неї у квартиру проникли невідомі та вкрали 2200 доларів США, 1000 євро і ювелірні вироби. 

У відділення поліції №1 (смт Високопілля) звернулася 83-річна жителька одного з сіл. Вона повідомила, що до неї  прийшла невідома жінка, запропонувала поворожити і сказала, що на заявниці порча. Під час зняття порчі невідома скоїла крадіжку усіх заощаджень заявниці - 31 тисячу гривень.  

У поліцію звернувся 31-річний житель Залізного Порту. Він розповів, що до нього  прийшов невідомий  під приводом купівлі житла. Під час огляду будинку гість вкрав  10 тисяч гривень. 

У поліцію звернулася 38-річна жителька Херсона. Вона  одному з сайтів знайшла майстра з ремонту квартир. За свої послуги майстер попросив внести частину грошей на купівлю будматеріалів. Заявниця переказала на рахунок незнайомця 12 тисяч гривень. Після цього чоловік перестав виходити на зв'язок та видалив оголошення. 

За даними фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ