Підтримати нас

“Кожний вбитий росіянин – це живий українець” — Братчук

Vgoru
23 серпня 2022 17:50
668
Поширити:

Українська армія ефективно знищує системи управління та логістики окупантів на південному напрямку. Про це розповів речник Одеської ОВА Сергій Братчук під час ефіру журналістам Медіаплатформи “Вгору”.

“Сьогоднішня війна — це війна артилерії. Тому Україні західні партнери надають новітні зразки зброї, і ми бачимо, як ця зброя змінює ситуацію на краще. Також розуміємо, що наразі триває війна ресурсів. Ми не відправляємо наших військових, як “гарматне м'ясо”, ми їх бережемо. Бо кожний вбитий росіянин – це живий українець. Я не знаю таких воєнних компаній, під час яких так активно знищувалися склади з боєприпасами, бази з особовим складом та технікою. Все це дає нам можливість тримати рубежі та проводити певні контрнаступальні дії”, — відмітив Братчук. 

Також він додав, що окупанти кинули на херсонський напрямок залишки своїх сил, як, наприклад, 331-й десантний полк. Він був частково знищенний на інших ділянках фронту. Наразі російське командування намагається його “відродити”:

“У них такі втрати, що, ймовірно, в майбутньому цей полк перестане існувати в російській армії. І, якщо десантуру використовують як піхоту, значить не все так добре у загарбників”.

Раніше повідомлялося, що українські війська завдали удари по російському складу з боєприпасами в Новій Каховці. Зафіксовані також значні пошкодження Антонівського автомобільного та Каховського мостів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів