Підтримати нас

Комісія обласної ради проголосувала за реорганізацію ХОСПІСу

Автор статті
11 лютого 2022 16:30
1,169
Поширити:

На межі закриття може опинитися Херсонська обласна лікарня ХОСПІС. У цьому закладі опікуються важкохворими людьми, які потребують постійного медичного нагляду.

Сьогодні, 11 лютого, комісія обласної ради з питань управління об’єктами комунальної власності прийняла рішення про реорганізацію закладу. 

На сайті обласної ради пояснили, що не планують закривати медустанову, а хочуть приєднати її до Херсонського обласного госпіталю ветеранів війни. Необхідність реорганізації ХОСПІСу пояснюють відсутністю ліфту, систем постачання кисню та апаратів ШВЛ. 

Проте громадська діячка Лариса Польська вважає, що справа не в обладнанні, а в зацікавленості у приміщенні в центрі міста:

“Те, що доцільність такої медичної установи для смертельно хворих херсонців розглядала не комісія з охорони здоров'я, а комісія з комунального майна, ще раз доводить, що зацікавленість - у ласій площі й будинку в центрі Херсона на тихій вулиці, а не в житті людей”.

Якщо рекомендоване комісією питання таки внесуть до порядку денного, то долю нинішнього приміщення ХОСПІСу вирішуватимуть депутати обласної ради у п'ятницю, 18 лютого.

Фото Інтернет

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ