Підтримати нас

Колаборант зубков викрав тварин з мінізоопарку в Каховці

Vgoru
Автор статті
18 грудня 2022 16:20
1,625
Поширити:

17 грудня скандальний власник сафарі-парку «Тайган» олег зубков вивіз до Криму тварин із мінізоопарку у Каховці. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Колаборант на своєму Youtube-каналі розмістив відео на якому особисто краде тварин з мінізоопарку.

“Пограбування тварин олег зубков назвав «місією з рятування зоокуточка». Він послався на «розпорядження» гауляйтера Херсонської області, колаборанта володимира сальдо про «евакуацію» цих тварин до окупованого Криму”, – йдеться в повідомленні.

На розміщеному відео він разом із керівницею своєї пресслужби тетяною алексагіною розповіли, що з каховського мінізоопарку вивозять єнота, двох камерунських кіз, трьох ондатр, двох носух та нутрій.

Джерела Центра журналістських розслідувань у Каховці розповіли виданню, що російські окупанти захопили станцію юних натуралістів навесні 2022 року. Тоді ж призначили свою «директорку» – завгоспа станції склєєнкову олену анатоліївну, 12 жовтня 1967 року народження. Вона єдина з усього колективу пішла на співпрацю з окупантами.

Нагадаємо, олег зубков підтримав окупацію Криму у 2014 році російськими військами та передав їм в дар автобус сафарі-парку «Тайган».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ