Підтримати нас

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку отримали можливість швидкого кредитування

22 серпня 2017 06:31
171
Поширити:

Жителі Херсонської області отримали можливість оперативної кредитної допомоги завдяки новому сервісу ПриватБанку “Швидкий кредит”. Відтепер клієнти можуть без застави взяти позику до 50 тис. грн на будь-які потреби всього за 20 хвилин.

“У житті кожної людини час від часу настає той момент, коли терміново потрібні гроші, а часу на оформлення документів та пошук поручителів немає, - розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Якраз для таких випадків, коли кошти потрібні вже зараз, ПриватБанк реалізував програму "Швидкий кредит". Для отримання коштів клієнту необхідно звернутися до будь-якого відділення банку, де спеціалісти з обслуговування оформлять відповідну угоду та нададуть компетентну консультацію. Додатковим пунктом продажу цього привабливого банківського продукту є також сайт оформлення "Швидкого кредиту”.

Швидка готівка.jpg

“Швидкий кредит” - це сервіс отримання бажаної суми в рамках ліміту “Оплата частинами” на будь-яку картку клієнта. Сума кредитування розділяється на термін оформлення кредиту та сплачується регулярними платежами щомісячно. Сума швидкого кредитування може складати до 50 тис., а термін угоди - до 10 місяців.

За даною програмою клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди і має можливість дострокового погашення на прозорих та чесних умовах. Зауважимо, що зарахування суми  “Швидкого кредиту” можливе на Картку для виплат - це дає можливість клієнту отримати готівку без сплати додаткових комісій за зняття.

Ви можете самостійно дізнатися, яку саме суму банк готовий швидко Вам надати: сума “Швидкого” кредитування дорівнює сумі в рамках ліміту «Оплати частинами». Ви просто відправляєте SMS із текстом chast на номер 10060 або заповнюєте онлайн-форму - і отримуєте інформацію про свій ліміт.

Додаткова зручність - можливість дострокового погашення кредиту без комісії у Приват24, ТСО та додаток “Оплата частинами“.

Мрії є в кожного, інколи мрія - це необхідність. А коли є гроші для її втілення - вона швидко стає реальністю. “Швидка готівка” від ПриватБанку допоможе здійснити мрію кожного херсонця, не пропустіть цю унікальну можливість!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ