Підтримати нас

Київська книгарня збирає книги для бібліотеки в Миролюбівці на Херсонщині

Автор статті
17 січня 2024 08:15
318
Поширити:

Книгарня-кав'ярня “Рід” у Києві з письменниками Дмитром та Віталієм Капрановими проводить благодійний збір для бібліотеки села Миролюбівка на Херсонщині. Планують зібрати 100 книг до кінця січня.

Про це йдеться на сторінці книгарні.

Як повідомляють у дописі, книги в бібліотеці Миролюбівки застарілі та потребують оновлення. Книгарня збирає для бібліотеки україномовну літературу різних напрямів та жанрів: художню, історичну, наукову, дитячу.

“Цим збором ми хочемо не лише поповнити бібліотеку, але й підняти дух людей, які зараз перебувають у прифронтовій зоні. Передаючи книгу, ви ділитесь історією, яка може надихнути чи розважити когось, хто цього зараз потребує”.

Як зазначається, можна принести книги або в книгарню-кав’ярню “Рід”, або надіслати їх поштою. 

Організатори обіцяють надати знижку 10% на придбання будь-якої книги всім, хто долучиться. 

Миролюбівка — селище в Білозерській селищній громаді, яке перебувало під російською окупацією дев’ять місяців. 26 грудня в Миролюбівці на Херсонщині відкрили підрозділ пожежної охорони. Релігійна громада селища перейшла з Української православної церкви московського патріархату до Православної церкви України.

У грудні повідомлялося, що жителі Одещини зібрали книг для бібліотек Херсонщини на понад 256 тисяч грн. До збору книг долучилися іноземні консульства, що працюють в Одесі, національно-культурні товариства, одеські письменники, громадські організації та небайдужі мешканці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ