Підтримати нас

Херсонцям тимчасово не рекомендують вживати в’ялену рибу

03 червня 2017 03:02
213
Поширити:

Управління Держпродспоживслужби в м. Херсоні інформує, що 30.05.2017 клінічно і лабораторно підтверджено зареєстрований випадок захворювання на ботулізм у херсонки 1986 року народження, який ймовірно пов'язаний із вживанням риби виробника ФОП Меркулов, постачальник ТОВ «ЧУДО-ЮДО» (м. Світловодськ, Кіровоградської області).

Зі слів чоловіка постраждалої 23 травня поточного року подружжя придбало карася в’яленого у супермаркеті «Фреш» у м. Херсоні. На наступний день стан здоров’я жінки погіршився, 24 травня каретою швидкої допомоги вона була госпіталізована до лікарні. На сьогодні постраждала жінка продовжує лікування.

30 травня 2017 року УправліннямДержпродспоживслужби в м. Херсоні через уповноважених лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний контроль на підприємствах торговельної мережі м. Херсон було повідомлено операторів ринку, які здійснюють обіг харчових продуктів (супермаркети, оптові бази, агропродовольчі ринки тощо) про випадки захворювання на ботулізм у м. Київ та м. Херсон, пов’язаних з вживанням у їжу риби, придбаної у супермаркетах. Продукція вказаного виробника знята та поміщена на відповідальне зберігання.

Управління Держпродспоживслужби в м. Херсоні рекомендує громадянам тимчасово утримуватись від вживання в їжу в’яленої риби виробництва ФОП Меркулов та ТОВ «ЧУДО-ЮДО» (м. Світловодськ Кіровоградської області). У разі придбання у торговельних мережах в’яленої риби зазначених вище виробників повернути цю продукцію до місця продажу.

Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ