Підтримати нас

Херсонців запрошують поміркувати про результати Революції Гідності

29 серпня 2016 07:32
399
Поширити:

Жителі міста зможуть отримати "рецепти громадського активізму від Ucrazyans (Неймовірні українці)".

«Неймовірні українці» – серія документальних фільмів про українців, що кинули виклик старому порядку та стали розбудовниками нових правил життя в Україні. Покази фільмів відбудуться в 10 містах України в першій половині вересня 2016 р. Першими команда проекту відвідає Запоріжжя, Херсон та Кропивницький.

Відчуйте себе членом комісії з вибору антикорупційного прокурора, дізнайтесь про те, як протидіяти фальсифікаціям на виборах, долучіться до роботи координаційного центру з реформ та поміркуйте разом з нами про зрушення - результати Революції Гідності.

Про фільми:
* ПротиДія (режисер - Сергій Андрушко)
Великі сподівання суспільства покладені на новостворені державні органи покликані боротися з корупцією високопосадовців - Національне антикорупційне бюро та Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. У фільмі розгортається історія відбору керівників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Разом з головним персонажем фільму - Віталієм Шабуніним, Головою Центру протидії корупції - ми беремо участь в засіданнях комісії з відбору керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

* Сильні громади Донеччини (режисер - Дмитро Коновалов)
За результатами виборів 2015 року, в більшості підконтрольних Україні міст Донецької області до влади знову прийшли колишні представники Партії Регіонів. Нові депутати, які пройшли у міські ради, не володіють достатніми знаннями, щоб успішно протистояти старим корупційним схемам. Головні герої фільму – Валентин Краснопьоров та Олександр Дмітрієв, активісти громадського руху «Сильні громади Донеччини» - навчають громадських активістів Донеччини контролювати місцеву владу, а нових депутатів – співпрацювати з активістами та боротися з корупцією.

* Об'єднані реформами (режисер - Дмитро Тяжлов)
Герой фільму - Михайло Жернаков, головний експерт Реанімаційного Пакету Реформ з судової реформи та його колеги - шукають відповіді питання, яка з реформ є першочерговою на шляху розвитку нашої країни? Яким чином громадські організації можуть співпрацювати з державними органами заради реформ? Як законодавчо описати баланс відповідальності та незалежності суддів? Глядачи зможуть побачити життя громадського експерта та його колег за лаштунками, коли вони випрацьовують спільну позицію для впливу на процес змін в країні.

Вхід безкоштовний.

Де: Kherson Art Hub, вул.Гімназична (Червоностудентська), 30 А (колишній кінотеатр Ілюзіон).

Коли: 4 вересня о 18:00

Контактний телефон: 095 826 92 88.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів